Vragen?

dashboard elhooFAQ

FAQ

Veelgestelde vragen

Helpdesk
Elhoo is een online facturatieprogramma dat ontwikkeld werd om het leven van zelfstandigen te verbeteren. Het verzamelt alle functionaliteiten die nodig zijn voor een efficient beheer. De intuitieve interface maakt het opstellen van facturen en offertes een peulenschil! Met elhoo kan je ook periodieke facturen programmeren die worden verzonden wanneer je het wenst. Bovendien kan je een onbeperkt aantal gebruikers aanmaken in je account om het beheer te delegeren. En het is ook nog beschikbaar tegen een zeer betaalbare en concurrerende prijs!
Elhoo kost slechts 150€ (excl. BTW), die je in één keer betaalt voor één jaar! Je aarzelt nog? Dan heb je de mogelijkheid om elhoo twee weken lang gratis te gebruiken!
Helaas is het niet mogelijk om elhoo maandelijks te betalen. Dankzij de jaarlijkse betaling hoef je geen domiciliatie te ondertekenen en ben je er zeker van dat je geen maandelijkse betaling vergeet en dat je toegang tot de app dus niet wordt geblokkeerd.
De veiligheid van elhoo wordt zowel vanuit het oogpunt van de toepassing als vanuit het oogpunt van de servers gewaarborgd. Hoe doen we dat? Onze databases zijn 100% gecrypteerd en worden gehost op verschillende servers die verspreid staan op verschillende locaties! Bovendien is de verbinding van je computer met elhoo ook geveiligd dankzij een SSL encryptie. SSL biedt gegevensprivacy, gegevensverificatie en briefgeheim. Je mag dus op je beide oren slapen.
Geaccepteerde betaalmethodes zijn: Visa, Mastercard, Bancontact.
Je kan de app terugvinden en downloaden in de play store en de app store. Met de app heb je al je gegevens in een oogwenk op zak, waar je ook bent. Dat is waar het bij elhoo om draait: snel en gemakkelijk toegang hebben tot alle info die je nodig hebt.
Je kan inderdaad inkoopfacturen handmatig in elhoo invoeren. Het is zelfs sterk aanbevolen om dit te doen om het maximum uit elhoo te halen zoals bv. het BTW-saldo, de margeberekening, de boekhoudkundige exportaties, enz.
Ja, elhoo is toegankelijk vanaf elk toestel, besturingssysteem of zoekmachine. Ga naar de inlogpagina om in te loggen en toegang te krijgen tot uw gegevens, waar je ook bent.
Factuurnummers moeten altijd (wettelijk!) opeenvolgend zijn. Daarom mag een factuur nooit worden verwijderd. Je kan wel facturen wijzigen (indien de factuur nog niet verzoend is). Dit betekent dat de volgende keer dat een factuur moet worden verzonden, je de mogelijkheid hebt om de factuur volledig aan te passen en naar de nieuwe ontvanger te sturen. Voorbeeld: Ik heb een testfactuur 2020/001 aangemaakt. Maar ik kan deze niet verwijderen... Ik ga deze factuur in mijn lijst laten staan totdat ik daadwerkelijk een van mijn diensten moet factureren. Wanneer de gelegenheid zich voordoet, log ik in op elhoo, ga ik naar factuur 2020/001 en bewerk hem volledig om naar mijn klant te sturen. Op die manier heb ik de factuur 2020/001 'gerecycleerd' en zal ik geen inconsistenties hebben met mijn factuurnummers en boekhouding.

Snelle acties

Getuigenissen

Sophia B.

Deze app kon niet op een beter moment komen! Mijn onderneming bevond zich op een keerpunt in haar groei en ik denk niet dat ik in staat zou zijn geweest om zo goed terug te stuiteren zonder deze ongelooflijke timesaver!

Julien F.

Dankzij elhoo zijn mijn vorderingen aanzienlijk gedaald! Als eigenaar van een klein bedrijf had ik niet langer de tijd om elke dag mijn onbetaalde facturen op te vragen. Nu zorgt elhoo voor alles. Het is een uitstekend en gemakkelijk te gebruiken facturatieprogramma.