Een enkel prijsplan!

dashboard elhooOnze aanbod

Kies een optie!

Als je kiest voor de gratis proefversie, heb je de mogelijkheid om te upgraden naar een betalend account na 2 weken zonder verlies van alles wat je hebt geproduceert gedurende de proefperiode!

Gratis proberen

Looptijd: 2 weken Onbeperkt aantal verkoopfacturen Onbeperkt aantal aankoopfacturen Onpeberkt klantenbestand Multi-user (onbeperkt aantal gebruikers)
Account aanmaken

Gratis

proefperiode

Eén prijsplan

Looptijd: 1 jaar Onbeperkt aantal verkoopfacturen Onbeperkt aantal aankoopfacturen Onpeberkt klantenbestand Multi-user (onbeperkt aantal gebruikers)
Account aanmaken

150€

per jaar

FAQ

Heb je bijkomende vragen?

Veelgestelde vragen

Indien je vragen hebt, gelieve onze FAQ te raadplegen. Kan je het antwoord niet vinden? Ons team staat altijd klaar om naar jullie suggesties te luisteren. Samen maken we de elhoo-ervaring beter! Aarzel niet om ons te contacteren om jouw ideeën met ons te delen.

Of neem rechtstreeks contact op met onze klantenservice support@elhoo.be

Getuigenissen

Sophia B.

Deze app kon niet op een beter moment komen! Mijn onderneming bevond zich op een keerpunt in haar groei en ik denk niet dat ik in staat zou zijn geweest om zo goed terug te stuiteren zonder deze ongelooflijke timesaver!

Julien F.

Dankzij elhoo zijn mijn vorderingen aanzienlijk gedaald! Als eigenaar van een klein bedrijf had ik niet langer de tijd om elke dag mijn onbetaalde facturen op te vragen. Nu zorgt elhoo voor alles. Het is een uitstekend en gemakkelijk te gebruiken facturatieprogramma.