Wat zijn de voordelen van elhoo?

dashboard elhooVoordelen

Inzicht in je cashflow

Gedaan met de factuurberg op je bureau. Met je online facturatieprogramme kan je jouw bedrijf online beheren en de verzending en inning van facturen automatiseren.

Up-to-date, inzicht, tevreden ondernemer.

Wij maken je leven gemakkelijker!

Multi-user

Creëer (beperkte) toegang voor je medewerkers en delegeer het beheer van offertes en facturen in alle rust.

Offerte in een paar klikken

Maak en verstuur offertes in slechts een paar klikken. Detailleer de diensten of producten, verbeter je klantenrelatie en converteer meer!

BTW saldo

Wees altijd op de hoogte of je BTW verschuldigd bent of als je BTW kan terugvorderen.

Reporting

Alle prestatie-indicatoren staan op je dashboard. Een echt communicatie-instrument waarmee je je cijfers elke dag in het oog kunt houden!

Inzicht in alle facturen

Notificaties in geval van onbetaalde vervallen facturen, betalingsherinneringen, leesbevestigingen,... reken op elhoo om je vorderingen te verminderen.

Periodieke facturen

Factureer je regelmatig hetzelfde bedrag? Kies een klant, geef de factuurregels in, bepaal de startdatum, bepaal de frequentie en dat is het! De factuur wordt vanzelf aangemaakt.

Volg de evolutie van je omzet op de voet!

Verkopen

43.859,00€

Aankopen

21.241,00€

Marge

22.674,00€

BTW saldo

21.241,00€

Verstuur offertes en facturen
in een mum van tijd!

Dankzij elhoo kan ik mijn offertes veel sneller versturen! Ik bespaar tijd en verhoog mijn productiviteit.

Bovendien kan mijn klant de offerte goedkeuren via de link die hem per e-mail is toegezonden en ik word verwittigd zodra dit is gebeurd.

Mijn leven als zelfstandige is tien keer simpeler geworden!

Maak een account aan in
slecht 30 seconden!

  • 1

    Kies een e-mailadres en een wachtwoord

  • 2

    Vul de gegevens over uw bedrijf in

  • 3

    Aan de slag!

Probeer elhoo gratis voor 2 weken en zie voor jezelf! Aanmelden is gratis en zonder verplichtingen.

Start nu gratis

Getuigenissen

Sophia B.

Deze app kon niet op een beter moment komen! Mijn onderneming bevond zich op een keerpunt in haar groei en ik denk niet dat ik in staat zou zijn geweest om zo goed terug te stuiteren zonder deze ongelooflijke timesaver!

Julien F.

Dankzij elhoo zijn mijn vorderingen aanzienlijk gedaald! Als eigenaar van een klein bedrijf had ik niet langer de tijd om elke dag mijn onbetaalde facturen op te vragen. Nu zorgt elhoo voor alles. Het is een uitstekend en gemakkelijk te gebruiken facturatieprogramma.

Onze troeven

Waarom zal elhoo je bevallen?

Met onze applicatie kunnen ondernemers, overal ter wereld, sneller en efficiënter werken. Ons doel is simpel: het dagelijks leven van zelfstandigen en kmo's eenvoudiger maken.

Als ondernemer ben je bewust van hoe risicovol ondernemerschap soms kan zijn. Vooral het financiëel aspect. Het elhoo-project is ontstaan uit de ervaring van honderden ondernemers over de hele wereld. De behoeften en beperkingen van ondernemerschap hebben wij zorgvuldig bestudeerd en hebben alles in het werk gesteld om zelfstandigen en KMO's een eenvoudig en intuitief facturatieprogramma aan te bieden.